Al 100 jaar is Vishandel Klooster de specialist op het gebied van warm gerookte vis. Een familiebedrijf waar het ambacht al vier generaties lang wordt doorgegeven. Met vakmanschap wordt zorg gedragen voor een eerlijk en heerlijk visproduct. Sinds 1922 roken wij onder andere paling, zalm, makreel en haring op ambachtelijke en constante wijze. Kwaliteit, duurzaamheid en een goede service zijn de pijlers van ons bestaan.
Liefde voor het product, kwaliteit en goede service, dat is waar wij voor staan bij Vishandel Klooster. Naast onze Enkhuizer gerookte vislabel worden er ook private labelverpakkingen geproduceerd in vacuüm, MAP of skin. Dit kan met met banderol, sleeve of etiket. Met de nieuwe HPP techniek die kan worden toegepast op vacuüm of skin verpakkingen kunnen we de houdbaarheid van de meeste producten aanzienlijk verlengen. Zo bieden wij voor elke klant een gepaste oplossing.
Het Enkhuizer gerookte vis label is bekend in de markt. Het label verteld meer over Vishandel Klooster, de herkomst en het specialisme in warm gerookte visproducten sinds 1922. Met private label creëert u onderscheidend vermogen. Hiermee ontstaat klantloyaliteit en minder concurrentie. Vraag naar de mogelijkheden en wij helpen u graag verder.