Informatiegids

STMPD recording studios

Beschrijving

Met hun grote geschiedenis hebben deze studio’s (inter)nationale artiesten en producers verwelkomd als Pharrell Williams, Lady Gaga, Snoop Dogg, The Black Eyed Peas, The Script, David Guetta, Giorgio Tuinfort, Big Sean, Akon en natuurlijk Martin Garrix zelf .
 
Nadat Martin Garrix B.V. in april 2017 het beroemde studiocomplex van FC Walvisch heeft overgenomen, zijn de faciliteiten volledig gemoderniseerd, waardoor de plek nieuwe energie krijgt met behoud van de creatieve sfeer, het hoge serviceniveau en de gastvrije sfeer. De studio’s zijn ontworpen als een perfecte mix tussen traditionele kwaliteitsnormen en de hedendaagse productieworkflows.
 
Naast muziek heeft de studio een lange geschiedenis in postproductie en levert ze audiodiensten zoals het opnieuw opnemen van mixen, ADR, geluidsontwerp en muziekcompositie voor film, spraakmakende series, commercials en documentaires. Klanten zijn onder meer Netflix, ABC, CBS, diverse filmproductiebedrijven, omroepen en (inter)nationale reclamebureaus.
 
Gunstig en discreet gelegen, de studio is gemakkelijk bereikbaar binnen 20 minuten rijden van de luchthaven Schiphol en slechts 10 minuten van het stadscentrum.

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00