Informatiegids

Biscuit International

Beschrijving

De Nederlandse koekjes- en koekjesmarkt is een bloeiende industrie die een breed scala aan traditionele en innovatieve zoete lekkernijen omvat.
Nederlandse koekjes en koekjes staan bekend om hun smaak en textuur en trekken zowel lokale consumenten als internationale bezoekers. De totale Nederlandse consumptie van zoete koekjes bedraagt 145.000 ton per jaar, inclusief enkele geliefde Nederlandse klassiekers zoals stroopwafels, speculaas of peperkoekkoekjes. Over het geheel genomen is de Nederlandse koekjes- en koekjesmarkt een dynamische sector die blijft evolueren met veranderende consumentenvoorkeuren en -eisen.
 
De Nederlandse markt voor broodvervangers heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar alternatieve opties vanwege dieetbeperkingen, gezondheidsproblemen of persoonlijke voorkeuren. Broodvervangers zijn bedoeld voor mensen die specifieke diëten volgen, zoals glutenvrije, koolhydraatarme of ketogene diëten, of voor mensen die gewoon verschillende opties voor hun maaltijden willen verkennen. Het totale Nederlandse verbruik aan broodvervangers bedraagt 44.000 ton per jaar inclusief rijstwafels, knäckebröd en honingkoek.

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten