Informatiegids

Arplas Systems

Beschrijving

Arplas is de wereldleider in de ontwikkeling, toepassing en marketing van hightech lastechnologie, genaamd The Arplas System. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort, Nederland, met productie-, service- en trainingsfaciliteiten in Europa, Noord-Amerika, Korea en servicevertegenwoordigers in China en Brazilië.
 
Arplas is een zeer gerespecteerd, wereldwijd toonaangevend bedrijf in innovatieve lastoepassingen voor de auto-industrie. De lastoepassingen van het Arplas-systeem worden door alle grote autofabrikanten wereldwijd toegepast.
 
Het bedrijf, begonnen als traditionele handelsonderneming in lasapparatuur, specialiseerde zich door de jaren heen in energie- en kostenbesparende lastechnieken. Meer dan 40 jaar ervaring en techniek komt tot uiting in superieure kwaliteit, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit.
 
Arplas bedient klanten in autoproductiefaciliteiten over de hele wereld. Het bedrijf beschikt onder meer over een wereldwijd patent voor zijn Arplas Quality Certification System, dat online meting en documentatie van de laskwaliteit en online procescontrole mogelijk maakt.

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00
Dinsdag: 08:30 – 17:00
Woensdag: 08:30 – 17:00
Donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten