Informatiegids

Qlick Technofloor B.V.

Beschrijving

Bij Qlick Technofloor kunt u terecht voor vakwerk. Vakwerk in gietvloeren, vloercoatings, troffelvloeren, vloerrenovatie, vloerverwarming en bovenal eerlijk advies. Door de jarenlange ervaring van twee bedrijven te bundelen, hebben wij nog onze dienstverlening nog verder kunnen optimaliseren. Wij zijn van mening dat je met de juiste mensen en de juiste kennis een perfect geheel creëert. Hierom verdelen wij onze organisatie in planning, projectbegeleiding, ontwikkeling, applicatie en verkoop. Door al onze krachten te bundelen bieden wij u flexibiliteit, een optimale service, en kwaliteit.
 
Wij leiden onze eigen vakmensen op en besteden daarnaast ook veel aandacht aan nascholing en cursussen, zodat onze medewerkers, net als ons bedrijf, zich blijven innoveren. Onze applicateurs zijn verzorgd, communicatief vaardig, u kunt tussentijds altijd met vragen terecht en luisteren naar uw wensen, maar bovenal werken ze met passie aan een schitterend eindresultaat.
 
De Qlick design group, opgericht door Daniel Verheij had al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied kunststofvloeren en vloerrenovatie. Door de groeiende vraag, had zijn bedrijf behoefte aan een grotere capaciteit. E4 Technofloor had ook zijn sporen verdient op het gebied van kunststofvloeren en was op zoek naar een verdere uitbreiding van diensten. Door samen verder te gaan als Qlick Technofloor is 1 + 1 dus echt 3!
 

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten