Informatiegids

Foto: Funda
Villa aan de Bernard Zweerskade Amsterdam kopen.

Omdat je natuurlijk niets liever wilt dan €6.950.000 neerleggen voor een huis dat net zo modern is als de ideeën van 1929, met een energielabel D dat je gegarandeerd aanzet tot nostalgische gedachten over hoge stookkosten. Het is het soort huis dat je ‘s avonds laat wakker houdt, niet vanwege de lawaaierige buren (want die zijn er gelukkig niet), maar vanwege de vraag of je de volgende energierekening wel kunt betalen. Vergeet ook niet de gemeentelijke erfpacht die je jaarlijks €14.301,55 kost, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over wat te doen met al dat extra geld dat je toch maar zou verbrassen.

Bovendien is dit huis de perfecte kans om je innerlijke klusser wakker te schudden, want hoewel de buitenkant in goede staat verkeert, is de binnenkant een leeg canvas voor je eigen ‘creativiteit’. Je krijgt een ‘ruime tuin’ van 300 m², waar je je luxe tuinmeubels veilig kunt opbergen in de vrijstaande garage die zo ruim is dat er ook nog een auto bij past.

En laten we eerlijk zijn, wie wil er niet wonen aan een kade vernoemd naar een componist die je waarschijnlijk niet kent, maar dat klinkt toch lekker chique? De locatie is natuurlijk ideaal, in het hart van Amsterdam Zuid, waar je kunt genieten van de rust en privacy terwijl je toch binnen handbereik bent van de beste speciaalzaken en restaurants, omdat je graag wordt herinnerd aan de kosten van je dure levensstijl elke keer dat je een kop koffie gaat halen.

Kortom, dit huis is een perfecte investering voor diegenen die graag hun geld parkeren in stenen en in ruil daarvoor een karaktervolle villa krijgen die schreeuwt om een opknapbeurt. Waarom zou je het niet kopen? Het is tenslotte maar geld.

Even binnenkijken?

Meer relevante blogs