Informatiegids

Gert Verhulst verhuurt luxueuze villa in Saint-Tropez

Gert Verhulst, de Belgische mediamagnaat die we kennen van Samson & Gert, K3 en Studio 100, verhuurt zijn luxueuze villa in Saint-Tropez. En hoewel de prijs van €33.000 per week je misschien doet duizelen, biedt het een unieke kans om een glimp op te vangen van het leven van een miljonair.

Een villa waar dromen werkelijkheid worden

Gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Saint-Tropez en het pittoreske strand van Granier, is deze villa een oase van rust en luxe. Met een woonoppervlakte van 350 m² en een uitgestrekte tuin van meer dan 2.000 m², biedt het alle ruimte en privacy die je je maar kunt wensen.

Stel je voor: wakker worden met een panoramisch uitzicht op de azuurblauwe Middellandse Zee, een verfrissende duik nemen in het zwembad, loungen op de ligbedden onder de warme zon, of genieten van een heerlijke maaltijd op het terras terwijl de zon langzaam ondergaat.

En als de hitte te intens wordt, biedt de villa verkoeling met airconditioning en kun je zelfs de avonturen van Samson & Gert streamen dankzij de snelle wifi-verbinding.

Van Kabouter Plop tot vastgoedmagnaat

Het succesverhaal van Gert Verhulst is inspirerend. Van presentator van kinderprogramma’s tot de oprichter van een waar media-imperium, Verhulst heeft bewezen dat dromen werkelijkheid kunnen worden.

Met Studio 100, pretparken, hotels, campings en een indrukwekkende vastgoedportefeuille, heeft Verhulst een geschat vermogen van €120 miljoen opgebouwd. En zijn villa in Saint-Tropez is een tastbaar bewijs van zijn succes.

Een vakantie voor de happy few

Het prijskaartje van €33.000 per week maakt een verblijf in Verhulsts villa natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Maar voor wie op zoek is naar een onvergetelijke vakantie-ervaring en een voorproefje van het leven van een miljonair, is dit een unieke kans.

En wie weet, misschien brengt een verblijf in deze luxueuze villa van je wel inspiratie voor je eigen succesverhaal.

Praktische informatie

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle details van deze droomvilla? Bekijk dan de volledige flyer en foto’s op de website van de makelaar. En wie weet, misschien zit jij binnenkort wel te genieten van een cocktail aan het zwembad van Gert Verhulst!

Bron: Quote

Meer relevante blogs