Informatiegids

Koerts Maritime Service

Beschrijving

Eigenaar Arjan Koerts werd in 1971 geboren in Velsen, Nederland.
 
Als zoon van een sleepbooteigenaar groeide ik op en rond sleepboten op. Al op jonge leeftijd had ik een passie voor sleepboten en voor het werken ermee. Met een ‘Master all ships’-licentie en volledig stcw-gecertificeerd, begon ik in 1995 als sleepbootkapitein en bleef ik mijn interesses en ervaringen in nieuwe sectoren ontwikkelen.
 
Na 20 jaar ervaring in bijna elk vakgebied waarin een sleepboot kan opereren, startte ik in 2011 het bedrijf KMS en werd ik in 2012 trainer. Ik werkte als freelance kapitein voor verschillende opleidingsinstituten in Nederland en Duitsland. Ik werkte als ‘on the job’-trainer en simulatortrainer in landen in het Midden-Oosten, Afrika en Europa.
 
Door jarenlange ervaring in alle vakgebieden en met alle voortstuwingssystemen heeft KMS een hoge mate van inzetbaarheid ontwikkeld.
 
KMS heeft een groot aantal kapiteins en machinisten in ons kennissenbestand, allen met een zeer hoog niveau van expertise, wat ons de mogelijkheid geeft om uw bedrijf te helpen bij het vinden van de juiste persoon voor de klus.
 
KMS verzorgt ook beproevingen voor nieuw gebouwde schepen en herbouwde schepen die opnieuw getest moeten worden. Wij hebben ervaring met sleepboten, en met snelle patrouille- en kustwachtvaartuigen en leveranciers.
Wij bieden diensten aan variërend van complete beproevingen, tot bollard-pull testen, of alleen het testen van de lieren.

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00
Dinsdag: 08:30 – 17:00
Woensdag: 08:30 – 17:00
Donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten