Informatiegids

Maas College

Beschrijving

Een stad vol dynamiek, diversiteit en kansen. In Rotterdam is altijd iets te beleven en valt er voor jongeren volop te ontdekken en te groeien. Hier worden dromen waargemaakt en talenten ontdekt. Ook voor jou als ambitieuze MBO student. Rotterdam biedt een inspirerende omgeving om jezelf te ontwikkelen en je grenzen te verleggen.
 
Bij Maas College Rotterdam bieden we een breed scala aan verkorte MBO opleidingen aan, die zijn ontworpen om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Of je nu geïnteresseerd bent in de zorg, welzijn, economie en administratie of sport, wij bieden een lesprogramma dat bij jou past. Onze ervaren docenten staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je opleiding.
 
Bij Maas College Rotterdam geloven we in leren door te doen. Daarom bieden we opleidingen aan volgens de BOL, BBL of Flexibele leerweg aan. Elk pad helpt jou je vaardigheden in de echte wereld toe te passen. Onze nauwe banden met bedrijven en organisaties in Rotterdam geven je de mogelijkheid om waardevolle werkervaring op te doen en je netwerk uit te breiden.

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:30
Dinsdag: 08:30 – 17:30
Woensdag: 08:30 – 17:30
Donderdag: 08:30 – 17:30
Vrijdag: 08:30 – 17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten