Informatiegids

Mestdistributie J. van Leijsen

Beschrijving

Mestdistributie j. van Leijsen BV is een marktgerichte organisatie in het transporteren en verhandelen van dierlijke mest ten behoeve van de primaire sector. Het bedrijf is voornamelijk actief in zuidwest Nederland. Door grote kennis van zaken, goed opgeleide vakmensen en een strakke organisatie worden opdrachten volgens gemaakte afspraken en tot volle tevredenheid uitgevoerd. De missie van Mestdistributie J. van Leijsen is dan ook het realiseren van een optimaal rendement uit dierlijke mest voor de akkerbouwer en een betaalbare afzet voor de veehouder.
 
Momenteel beschikt Mestdistributie J. van Leijsen BV over zo’n diverse vrachtwagens, sleepslang combinaties uitgerust met een slurry swivel, Vervaet driewieler en boomgaard bemesters. Daarnaast werkt Mestdistributie J. van Leijsen ook samen met enkele intermediairs, zodat ze gezamenlijk snel op de vraag in kunnen spelen. Het looptijd van het mestseizoen is van 15 februari tot/met 15 september.
 
Doordat het mestseizoen maar relatief kort is en we de bezetting van het personeel optimaal willen hebben, zijn we enkele gespecialiseerde loonwerkzaamheden uit gaan voeren. De loonwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere kilveren, spitten, diepspitten, zaaien, woelen en waterzuivering slib rijden. Ook voeren wij voor derde partijen transportwerkzaamheden uit met tankopleggers, walkingfloors, kiptrailers en onderlossers.

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00
Dinsdag: 08:30 – 17:00
Woensdag: 08:30 – 17:00
Donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten