Informatiegids

Gezondheidscentrum Abel Tasman

Beschrijving

Gezondheidscentrum Abel Tasman is gevestigd in Grootegast. In dit centrum zijn een diëtist en een thuiszorg gevestigd.
 
Bewoners  in de volgende dorpen kunnen bij ons terecht: Grootegast, Lutjegast, Sebaldeburen, Boerakker, Lucaswolde, Doezum, Noordwijk, Kornhorn, Opende, Gerkesklooster, Stroobos. Buiten deze dorpen kunnen we geen huisartsenzorg verlenen.
 
Visie
Waar staan we voor? Het team van gezondheidscentrum Abel Tasman staat voor: “Het aanbieden van de huisartsenzorg, vertrouwd, dichtbij en deskundig”.
 
De wereld van de gezondheidszorg is snel aan het veranderen. Het wordt voor u als patiënt steeds ingewikkelder. Graag wilt u de beste zorg, maar wat is nu de beste zorg? Welke specialist heb ik nodig voor mijn ziekte, welk ziekenhuis? Moet ik eerst naar de fysiotherapeut of de huisarts? Welk medicijn moet ik nemen? Als huisartsen staan we dichtbij alle veranderingen in de zorg en kunnen we u van hulp zijn. Uw zorg is onze zorg. Met onze brede oriëntatie kunnen we u helpen de juiste keuzes te maken. Als patiënt rekent u op deskundige zorg, en wel op een persoonlijk en vertrouwde manier. Bent u bezorgd of ziek dan wilt u op een zo snel en goed mogelijk manier geholpen worden.

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 17:00
Dinsdag: 08:00 – 17:00
Woensdag: 08:00 – 17:00
Donderdag: 08:00 – 17:00
Vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten