Informatiegids

Bluetron BV

Beschrijving

Als toonaangevende speler op het gebied van groene technologie en circulaire economie, met baanbrekende projecten, biedt Bluetron Technologies next level, duurzame, innovatieve oplossingen voor elke fase van de productlifecycle van computables. In elke fase van deze cyclus dienen computables optimaal te functioneren waardoor een gegarandeerde continuïteit van je organisatie kan worden gewaarborgd. Zo zorgt Bluetron Technologies voor stabiliteit en continuïteit in jouw bedrijf die van onschatbare waarde is.
 
Dit betekent Bluetron voor jou
In de ‘Beginning Of Life’ fase voeren we assemblage en productie, van bijvoorbeeld gateways, uit en leveren we onder andere data storage hardware, POS-systemen of pinautomaten. Waarna je in de ‘Middle Of Life’ fase van computables vooral voor onderhoud, reparatie en refurbishment bij ons terecht kunt. Bij de ‘End Of Life’ fase zorgen we voor remanufacturing en geven we computables weer een repurpose.  
 
Als enthousiast en gemotiveerd team van ruim 50 techtalents met elk hun eigen specialiteit, gaat Bluetron Technologies elke dag weer met passie en gedrevenheid aan de slag for a sustainable future. Together. 
 
Bluetron: keeps you in control

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten