Informatiegids

Fleur&Trouw

Beschrijving

Hi! Ik ben Amber Fleur Scheringa en ik heb mijn mooiste droom in vervulling gebracht. Ik ben eigenaar van mijn bedrijf Fleur & Trouw.
 
Ik neem je graag mee in mijn weg naar ondernemerschap in de trouwbranche.
 
Toen ik elf jaar was heb ik de bruiloft van mijn moeder mee mogen maken. Een prachtige dag! Familie, vrienden, collega’s, iedereen was er om deze dag bijzonder te maken.
 
In 2021 heb ik mijn diploma behaald als Sociaal Maatschappelijk dienstverlener, sociaal werker. Ik ben dienstverlenend ingesteld en maak mensen graag gelukkig, of dit in de zorgsector was of op een kantoor, dat maakte niet uit, zolang ik maar ik iets kon betekenen voor anderen.
 
Daarna ben ik een lange tijd zoekende geweest naar wat ik écht zou willen worden. Ik heb diverse banen gehad. Eén ding stond centraal en dat was werken in de dienstverlening. Mensen blij maken, ondersteunen bij stressvolle situaties, sturing bieden om het overzicht weer terug te krijgen, daar haalde ik mijn werkplezier vandaan.
 
Ik merkte in de loop van mijn carrière dat er iets was wat miste. Iets waar ik mijn spontaniteit en creatieve ideeën in vrij kon laten.
 
Ik heb het ondernemerschap altijd een beetje links laten liggen. Aan creativiteit geen gebrek maar om deze stap te zetten.. dat leek in de eerste instantie een giga opgave, een onmogelijke droom.
 
Na aanleiding van een podcast die ik heb beluisterd over ondernemerschap en de trouwbranche ben ik toch mijn mooiste dromen achterna gegaan. Ik ben de academy voor weddingplanner gaan volgen en toen begon mijn avontuur!
 
Ik merk dat dit is wat bij mij past. Ik kan mijn creatieve ideeën gebruiken, ik ben dienstverlenend, en ik mag jouw allermooiste dag verzorgen. Werken in de liefde, dat is mijn waargemaakte droom.

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:00
Dinsdag: 08:30 – 17:00
Woensdag: 08:30 – 17:00
Donderdag: 08:30 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten