Informatiegids

Summer Camps Holland

Beschrijving

Zomerkampen bij Summer Camps Holland!
Al meer dan 14 jaar organiseren wij kinder- en jeugdkampen in Nederland en de Ardennen. Samen met onze enthousiaste crew streven wij ernaar alle deelnemers een fantastische tijd te bezorgen en er een TOP-week van te maken! 
 
Want op zomerkamp gaan is leuk! Tijdens een Summer Camps week onderneem je veel activiteiten, zoek je grenzen op en leer je nieuwe vrienden en vriendinnen kennen. Wat Summer Camps zo uniek maakt is de connectie met het buiten zijn in de natuur. Wij moedigen iedereen aan om meer buiten te zijn. Een weekje offline en even weg van het drukke, dagelijkse bestaan!
 
Ga op een avontuurlijke Canoe Expeditie, daag jezelf uit op de klimtoren, bivakeer in het bos, leer zeilen op de Friese wateren of ontdek op een leuke manier alles over science en technologie! Bij Summer Camps Holland is alles mogelijk! Naast de activiteiten van het gekozen kamp is er een groot aantal gezamenlijke activiteiten waar jij de Summer Campers van andere groepen zult treffen. Denk hierbij aan een gezamenlijk kampvuur, een dropping, een spooktocht of een knallende feestavond.
 
Als de week voorbij is kan je eindelijk de rook van het kampvuur van je afwassen en de verloren uurtjes slaap inhalen. Maar wel met een enorme smile op je gezicht. Want Summer Camps was weer onvergetelijk gaaf!
 

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten